pacient sediaci u zubára
Tipy a triky

Zubné fazety pred a po: Pozrite sa na neskutočné premeny  

Úsmev je prvá vec, ktorú si na vás ľudia všimnú. Ovplyvňuje to, ako vás vnímajú a ako sa cítite. Ak nie ste spokojní so svojím úsmevom, môže to mať dopad na vaše sebavedomie a kvalitu života. Moderná stomatológia ale prináša riešenia, aby ste sa znovu mohli sebaisto usmievať.

Čo sú to zubné fazety?

Zubné fazety sú tenké, na mieru vyrobené škrupinky, ktoré sa aplikujú na prednú stranu zubov. Vyrábajú sa z vysoko kvalitného porcelánu alebo kompozitného materiálu a ich údelom je zakryť rôzne nedokonalosti (škvrny, medzery, nerovnosti alebo poškodenia). 

Fazety sa vyrábajú presne podľa odtieňa a tvaru vašich zubov, takže výsledok vyzerá prirodzene.

Výhody zubných faziet:

✅ rýchle a efektívne riešenie pre dokonalý úsmev, 

✅ minimálne invazívny zákrok, ktorý nevyžaduje odstránenie veľkého množstva zubnej hmoty, 

✅ dlhodobá trvácnosť a odolnosť voči škvrnám, 

✅ prirodzený vzhľad vďaka presnej zhode s farbou a tvarom vašich zubov

zubné fazety pred a po

V čom sú iné zirkónové korunky? 

Na rozdiel od faziet, zirkónové korunky pokrývajú a chránia celý zub, nielen jeho prednú stranu. Preto je však potrebné viac zbrúsiť pôvodný zub, aby sa korunka mohla nasadiť. Zirkón je mimoriadne tvrdý, odoláva opotrebovaniu a, pokiaľ navštívite skutočných profesionálov, dokonale imituje prirodzený vzhľad zuba.

Korunky sa odporúčajú ľuďom s viac oslabenými alebo poškodenými zubami, ktoré nevyzerajú dobre ani po mnohých ošetreniach. 

A čo zubné implantáty?

Ak vám sebavedomie ničia chýbajúce zuby, opäť ho môžete získať vďaka zubným implantátom. Ide o titánové náhrady koreňov zubov, ktoré sa chirurgicky vkladajú do čeľuste. Na ne sa potom nasadia korunky a po chýbajúcich zuboch nebude ani stopy. Zubné implantáty sú vhodné pre takmer každého so zdravou kosťou a ďasnami. 

Premeňte svoj úsmev v klinike Doktor Úsmev

Pokiaľ premýšľate nad tým, ako si vylepšiť úsmev, v zubnej klinike Doktor Úsmev majú pre vás kopec možností. Ich zubári a technici sú profíci, čo sa týka faziet, koruniek aj implantátov. 

A pretože je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, pozrite sa na tieto premeny. Tu je dôkaz, že estetická stomatológia vie hravo vyriešiť škvrny, odštiepené či nerovné zuby i väčšie medzery. 


Sponzorovaný článok